Logo

Æbledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

DEJ:
3 æggehvider
1 knivspids salt
175 g sukker
½ tsk Maizenamel
½ stang Vanille
½ tsk eddike

FYLD:
¼ liter æblemos
1 dåse syltede kirsebær
2 æbler
1 dl sukker
1 dl vand

Pisk æggehviderne meget stive med salt. Pisk halvdelen af sukkeret i lidt efter lidt og vend resten forsigtigt i sammen med Maizenamel, vaniljekorn og eddike.
Læg bagepapir på en bageplade og bred godt halvdelen af dejen ud som en rund kagebund. Læg resten af dejen på som kant og bag 60-85 min ved 125ºC midt i ovnen. Læg forsigtigt den afkølede marengsbund på et fladt fad.
Hæld saften fra kirsebærne og damp tynde skiver æble i sukkerlage. Kort før servering bredes et lag fast æblemos ud på marengsbunden og kirsebær og æblesnitter lægges på; æblerne foldet ud som en blomst, med kirsebær rundt om, dryp lidt af sukkerlagen over på frugten.


Serveres straks inden marengsbunden bliver blød.






(Australsk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her