Logo

Æbledessert med rugbrød og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store madæbler
110 g smør
1 tsk citronsaft
1 dl rasp
1 ½ dl hakkede hasselnødder
1 ½ dl revet rugbrød
1 ½ dl rørsukker
2 tsk stødt kanel
 
Vask, rens og riv æblerne groft.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Fordel blandingen i 4 portionsforme, der er smurt.
Bages i ovnen ved 175ºC i 35 min.
Serveres med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her