Logo

Æbledessert med sprødt æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små æbler
2 æg
2 dl fløde
kanel
100 g sukker
citronsaft
100 g hvid chokolade
pistacie

 
To æbler skrælles og skæres fri for kerner.
De blendes sammen med æg og 1 dl fløde samt citronsaft og kanel.
Massen hældes i en smurt form og bages i ovn ved 180ºC i 20 min.
De to andre æbler udstikkes for kerner, skæres i skiver og lægges på et
stykke sukkerstrøet bagepapir og bages i ovn 1 time ved 120ºC.
De lægges i en rund cirkel på tallerken og ovenpå lægges den bagte
æbledessert.
Til sidst koges fløden op og chokoladen tilsættes, så det smelter sammen.
Chokoladefløden lægges omkring desserten og der pyntes med pistacie.
 
Tips: Der kan serveres anden frugt til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her