Logo

Æbledessert, sprød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Desserten bliver gyldenbrun og sprød - meget lækker.

 

4 æbler
1 tsk kanel
½ tsk reven muskatnød
1 dl valnød
1 dl ristet pekannød
1 dl brun farin
1 dl hvedemel
4 spsk smør
1 knivspids bordsalt

Forvarm en ovn til 175°C.

Skræl æblerne, fjern kernehusene og hak dem med en kniv.

Fordel æblestykkerne i et tærtefad og drys med kanel og muskatnød.

Dæk fadet med folie og bag det i 20 min.
Hak de to slags nødder i en foodprocessor.

Tilsæt farin og hvedemel og bland det hele godt.

Tilsæt smør og salt og bland i foodprocessoren, til blandingen ligner groft mel.

Fordel blandingen over æblerne.
Bag fadet i ovnen i 30 min. eller indtil desserten er blevet gyldenbrun.              

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbær- og hyldeblomster med smuldredejStikkelsbær og hyldeblomster har samme sæson og passer overraskende godt sammen....
• Hindbær-jordbær sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med baconEn spændende version af klassiske vafler, hvor der er tilsat bacon i dejen. Prøv også...
• Stikkelsbær- og hyldeblomstparfaitDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
36414-08-2011 00:53:25 Gerrit de Vries
Har prøvet opskriften.
Smager himmelsk med flødeskum eller vanillecreme.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!