Logo

Æblegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 æg
4 spsk honning
1/2 tsk kanel
4 spsk citronsaft
2 spsk havregryn
400 g groftrevne æbler

Æggeblommerne piskes luftige med honning, kanel, og siden citronsaft.
Havregrynene røres i.
Revne æbler og piskede æggehvider vendes i æggeblommerne, og det hele hæl des i et smurt fad.
Gratinen bages ved 175º i ca. 20 min. eller til den er gennembagt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crème brûlée 2Creme Brulee er en vaniljecreme, der gratineres med sukker, så der opstår et ganske tyndt,...
• Rabarber clafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med toscadejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crème brûlée 2Creme Brulee er en vaniljecreme, der gratineres med sukker, så der opstår et ganske tyndt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!