Logo

Æblegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 æg
4 spsk honning
½ tsk kanel
4 spsk citronsaft
2 spsk havregryn
400 g groftrevne æbler

Æggeblommerne piskes luftige med honning, kanel, og siden citronsaft.
Havregrynene røres i.
Revne æbler og piskede æggehvider vendes i æggeblommerne, og det hele hæl des i et smurt fad.
Gratinen bages ved 175º i ca. 20 min. eller til den er gennembagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her