Logo

Æblegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 æg
4 spsk honning
½ tsk kanel
4 spsk citronsaft
2 spsk havregryn
400 g groftrevne æbler

Æggeblommerne piskes luftige med honning, kanel, og siden citronsaft.
Havregrynene røres i.
Revne æbler og piskede æggehvider vendes i æggeblommerne, og det hele hæl des i et smurt fad.
Gratinen bages ved 175º i ca. 20 min. eller til den er gennembagt.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?