Logo

Æblegratin - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Trykkoger: 1+10 min. - alm. gryde: 5+30 min.

1/2 kg æbler, skrællede, i både
1 dl vand
2 spsk sukker
4 æg
1 dl sukker
1 dl fløde
50 g mandler, hakkede
2 dl vand
2 1/2 dl piskefløde, pisket

Kom æblerne i gryden med vand og sukker.
Trykkog l minut - afkøl hurtigt.
Kom æblerne i en ovnfast skål.
Pisk æg og sukker sammen.
Bland fløde og mandler i og hæld det over æblerne.
Dæk med alufolie og klem det ned om siderne.
Sæt skålen på risten i gryden og hæld vand i bunden.
Varm forsigtigt op til gryden er knapt på tryk, og hold det der i 10 minutter.
Afkøl langsomt.

Tips:
I stedet for æbler kan anvendes abrikoser eller svesker uden sten, sveskeblommer, ferskner, pærer eller andre henkogte og tørrede frugter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsingranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling Provence + Banandessert med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os