Logo

Æblekage - varm, nem

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg æbler
125 g sukker
50 g rosiner
1 ss kanel

Dej:
125 g hvedemel
125 g smør
125 g sukker
evt. 50 g mandler eller hasselnøddekerner

Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Læg dem i et ovnfast fad. Kom sukker, rosiner og kanel mellem. Smuldr smør i melet. Tilsæt sukker og hakkede mandler eller nøddekerner. Det skal ikke samles. Fordel den grynede masse over æblerne. Bag v. 200 g i 30 min.

Server med cremefraiche, iskold flødeskum eller is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt æble med vaniljeyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune kirsebær 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold fersken i ribssaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os