Logo

Æblekage med gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tilbered en god - ikke for tung - æblegrød med Belle de Boskoop
æbler, vaniljestang og sukker.
Læg makroner i bunden af en flot glasskål.
Stænk med madeira.
Læg et tyndt lag æblegrød. Læg så et lag smør- og sukkerristet rasp.
Læg derefter et 2 cm. højt lag æblegrød.
Slut med et tyndt lag rasp. Dæk med et lag piskefløde og anbring små
klumper ribsgele ovenpå fløden.
Server æblekagen efter et par timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse med blåbærDenne chokolademousse er let og luftig, fordi den er lavet med æggeskum i stedet for...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
• Crepes Suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med blåbærDenne chokolademousse er let og luftig, fordi den er lavet med æggeskum i stedet for...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!