Logo

Æblekage med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 syrlige æbler
smør eller margarine til formen
250 g hytteost
sukker efter smag
1/2-1 1/2 tsk stødt kardemomme eller kanel
3 æg
2 dl kaffefløde eller piskefløde

 
Servér fx. med vaniljeis. 
Skyl og skræl æblerne og skær dem i både.
Læg dem i en smurt ovnfast form.
Bland hytteost med sukker og kardemomme eller kanel.
Pisk æggene let og bland dem med fløden.
Rør aggeblandingen i hytteosten og hæld dejen over æblerne i formen.
Bag æblekagen ved 200ºC i ca 30 min, eller til den har fået en pæn farve
og virker gennembagt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hele bagte ananas med granite og sprød ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Treecake med æblekompot og sorbet med Muscato d'AstiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt is med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hele bagte ananas med granite og sprød ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!