Logo

Æblekage med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g margarine
150 g sukker
2 tsk kanel
3 æg
½ l fløde/mælk
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
5 æbler
25 g perlesukker

Margarine og sukker røres godt med kanel. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Rør fløden/mælken i. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir. Befri æbler for kerner og skær dem i små stykker. Fordel dem over kagen. Drys med perlesukker. Bages 20-25 min. ved 190 C i midten af ovnen.







Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her