Logo

Æblekage med kanel 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ l. æblemos let sødet og helst af syrlige æbler
2 poser æblekage rasp
30 g smør i tynde skiver
3 tsk kanel 
3 tsk vaniljesukker
et par skefulde sukker
 
Æblemosen blandes med kanel og vaniljesukker.
Smør en sandkageform (ca.1 ½ l.) og læg rasp og æblemos skiftevis i lag.
4 lag vil være passende.
Start med æblemos og slut med rasp.
Skær tynde skiver smør og læg dem midt i formen oven på det øverste lag
rasp, og drys med et par skefulde sukker.
Bages i ovnen ved 190ºC i ca. 40 min.
Serveres lunken, vendt ud på et fad og pyntet med æblegele.
Server flødeskum til.
 
Tips: Er god til kaffe og til dessert med et glas solbærrom.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her