Logo

Æblekage med kanel 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 l. æblemos let sødet og helst af syrlige æbler
2 poser æblekage rasp
30 g smør i tynde skiver
3 tsk kanel 
3 tsk vaniljesukker
et par skefulde sukker
 
Æblemosen blandes med kanel og vaniljesukker.
Smør en sandkageform (ca.1 1/2 l.) og læg rasp og æblemos skiftevis i lag.
4 lag vil være passende.
Start med æblemos og slut med rasp.
Skær tynde skiver smør og læg dem midt i formen oven på det øverste lag
rasp, og drys med et par skefulde sukker.
Bages i ovnen ved 190ºC i ca. 40 min.
Serveres lunken, vendt ud på et fad og pyntet med æblegele.
Server flødeskum til.
 
Tips: Er god til kaffe og til dessert med et glas solbærrom.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sushi med æggepandekageDenne sushi er en sødet ægge-pandekage, der serveres til sidst, som en slags dessert.
• Holy MaryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!