Logo

Æblekage med mandellåg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dejen: 
4 æg
100 g smør
100 g sukker
100 g mandler
100 g hvedemel
1 teske vaniljesukker
revet skal af 1 citron
 
Kog en æblegrød med de æbler, 6-8 stk du har, smag den til med lidt
sukker og vanilje.
Kom grøden i en lidt høj ovnfast skål.
Pisk sukker og smør, kom æg i ét af gangen.
Kom groft hakket eller groft malede mandler i.
Derefter citron & vaniljesukker.
Vend forsigtigt melet ind i dejen.
Kommes alt sammen over æblegrøden og bages ved 200ºC i ca. 45 min.
 
Tips: Holder i flere dage i køleskabet, hvis den ikke er blevet spist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta med friske jordbærLet dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med friske jordbærLet dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os