Logo

Æblekage med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Marengsdej:
125 g sukker
125 g knuste makroner
4 stiftpiskede æggehvider
 
Æblemos:
1 kg gode syrlige spiseæbler
1 dl vand
1 tsk vanilje
 
Æblerne skrælles og skæres i både - dampes i vandet for meget svag
varme til mos - vanilje tilsættes.
Sukker og makroner vendes i de stiftpiskede hvider.
Æblemosen lægges i bunden af en flad ovnfast skål - marengsmassen bredes
ud over - sættes i en forvarm ovn, 200°C i 15 min. til toppen er gylden.
En meget enkel og velsmagende dessert eller tilbehør til kaffe.
Yoghurtis er godt at give til. Fås i mange varianter, køb en uden for meget
sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brie med eksotisk frugtHvis du vil serverer noget ekstra lækkert til gæsterne enten som smørrebrød eller til...
• Muldvarpeskud 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!