Logo

Sønderjysk kaffebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g buddingpulver
8 dl mælk
2 dl stærk kaffe
100 g melis
2 ½ dl piskefløde
 
Buddingpulver og melis røres godt ud med ca. 2 dl mælk til en jævn
blanding.
Resten af mælken og kaffen blandes og bringes i kog.
Tag det af varmen, hvorefter det blandes med jævningen.
Under omrøring koges blandingen op og småkoger 2-3 min. Herefter hældes kaffebuddingen i portionsglas.
Portionsglassene kan med fordel vædes med koldt vand inden
udportioneringen.
 
Tips: Denne dessert komme fra Sønderjylland og har været et yndet
alternativ til den mere almindelige gule budding.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her