Logo

Sønderjydsk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 liter kærnemælk
1/2 liter piskefløde
100 g havregryn
125 g sukker

Kærnemælk og fløde blandes sammen og serveres iskoldt. Havregrynene blandes med sukkeret og ristes på panden. Serveres til suppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sorte kokosris med røde bær eller tropefrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torta paradisoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SortebærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os