Logo

Sønderjysk kaffebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
80 g buddingpulver
8 dl mælk
2 dl stærk kaffe
100 g melis
2 ½ dl piskefløde
 
Buddingpulver og melis røres godt ud med ca. 2 dl mælk til en jævn
blanding.
Resten af mælken og kaffen blandes og bringes i kog.
Tag det af varmen, hvorefter det blandes med jævningen.
Under omrøring koges blandingen op og småkoger 2-3 min. Herefter hældes kaffebuddingen i portionsglas.
Portionsglassene kan med fordel vædes med koldt vand inden
udportioneringen.
 
Tips: Denne dessert komme fra Sønderjylland og har været et yndet
alternativ til den mere almindelige gule budding.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?