Logo

Sønderjysk kaffebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
80 g buddingpulver
8 dl mælk
2 dl stærk kaffe
100 g melis
2 1/2 dl piskefløde
 
Buddingpulver og melis røres godt ud med ca. 2 dl mælk til en jævn
blanding.
Resten af mælken og kaffen blandes og bringes i kog.
Tag det af varmen, hvorefter det blandes med jævningen.
Under omrøring koges blandingen op og småkoger 2-3 min. Herefter hældes kaffebuddingen i portionsglas.
Portionsglassene kan med fordel vædes med koldt vand inden
udportioneringen.
 
Tips: Denne dessert komme fra Sønderjylland og har været et yndet
alternativ til den mere almindelige gule budding.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillefromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig kanelstang med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os