Logo

Sønderjysk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sønderjysk koldskål

 

Det er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan forlænge sommeren hele vinteren. Følelsen ved at lave en portion hjemmelavet koldskål smager af sommer.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. Køletid: 1 time

 

#

1 l kærnemælk, den gode økologiske

½ l fløde (13%)

125 g (1½ dl) melis

100 g fine havregryn

muskatnød

*

1. Rør kærnemælk og fløde sammen og stil det koldt i mindst 1 time.

2. Kom sukker og havregryn på en tør pande og rist det, til det dufter og er sprødt.

Lad det køle lidt af på panden.

Du skal røre i det af og til, så det ikke klumper.

3. Flødekærnemælken serveres med et lille drys muskatnød over og de lune, ristede havregryn til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
• Tykmælks-panna cotta med kirsebærsaucePanna Cotta med kirsebærsauce er en skøn og velsmagende (jule)dessert - perfekt til de,...
• Koldskål med rugbrød og ribsEr du knap så pjattet med rugbrød, så kaster du jo bare en håndfuld kammerjunker eller...
• NøddesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os