Logo

Sønderjysk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sønderjysk koldskål

 

Det er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan forlænge sommeren hele vinteren. Følelsen ved at lave en portion hjemmelavet koldskål smager af sommer.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. Køletid: 1 time

 

#

1 l kærnemælk, den gode økologiske

½ l fløde (13%)

125 g (1½ dl) melis

100 g fine havregryn

muskatnød

*

1. Rør kærnemælk og fløde sammen og stil det koldt i mindst 1 time.

2. Kom sukker og havregryn på en tør pande og rist det, til det dufter og er sprødt.

Lad det køle lidt af på panden.

Du skal røre i det af og til, så det ikke klumper.

3. Flødekærnemælken serveres med et lille drys muskatnød over og de lune, ristede havregryn til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pavlova infoPavlova er en marengsbaseret dessert opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova....
• Koldskål med appelsin og ingefærKoldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madkursus.com...
• Kokosmousse med hvid chokolade Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og superlækker. Find flere gode opskrifter her...
• Mangotærte med lime a la TatinTarte Tatin blev opfundet af de franske søstre Tatin, der drev hotel og restaurant i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!