Logo

Sønderjysk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sønderjysk koldskål

 

Det er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan forlænge sommeren hele vinteren. Følelsen ved at lave en portion hjemmelavet koldskål smager af sommer.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. Køletid: 1 time

 

#

1 l kærnemælk, den gode økologiske

½ l fløde (13%)

125 g (1½ dl) melis

100 g fine havregryn

muskatnød

*

1. Rør kærnemælk og fløde sammen og stil det koldt i mindst 1 time.

2. Kom sukker og havregryn på en tør pande og rist det, til det dufter og er sprødt.

Lad det køle lidt af på panden.

Du skal røre i det af og til, så det ikke klumper.

3. Flødekærnemælken serveres med et lille drys muskatnød over og de lune, ristede havregryn til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her