Logo

Sønderjysk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

1-1½ kg æbler
saften af ½ citron 
4 dl hvedemel
4 dl brun farin
2 dl kokosmel
200 g margarine
3 tsk kanel
1 tsk nelliker
*

 
Ælt hvedemel, brun farin, kokosmel, kanel, nelliker sammen med margarinen.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt fad.
Hæld citronsaft over æblerne og fordel dejen som låg over æblerne.

Bages ved 170 ºC i ca. 30 min.



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?