Logo

Æblekage med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl havregryn
1 dl speltmel
1/2 dl nødder/mandler
1/2 tsk salt
1 spsk honning
1/2 dl olie eller smør
6 store æbler i både
1/2 dl æblejuice
kanel
 
Bland de første 6 ingredienser til en smuldret masse.
Smør et ovnfast fad med lidt olie, læg halvdelen af æblestykkerne i
bunden og overhæld med æblejuice, blandet med kanel.
Drys halvdelen af smuldredejen over æblerne, fordel resten af æblerne
ovenpå og drys over med den sidste del af dejen.
Bag i ovnen ved 180ºC i ca. 40 min. og server kold eller varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaiserschmarnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os