Logo

Æblekage med rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg æbler
1/2 kg blommer
150 g smør
3 dl brun farin
1/2 liter revet rugbrød
flødeskum
 
Kog hakkede æbler og blommer i lidt vand, tilsæt evt. lidt sukker.
Smelt smørret på en pande, tilsæt mørk farin og revet rugbrød.
Ristes til det er sprødt.
Læg først kompotten, derefter det ristede rugbrød og pynt med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FerskendessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt og nødde yoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FerskendessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os