Logo

Æblepandekager med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æblepandekager med rosiner

 

Pandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god vaniljeis uhmm ...

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 30 min. Fryseegnet

 

#

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk stødt kanel

3 dl mælk

3 æg

4 æbler

100 g mørke rosiner

50 g smør til stegning

 

Tilbehør:

½-¾ liter vaniljeis

1-2 æbler

*

 

Bland mel, bagepulver og kanel.

Pisk mælk og æg i dejen.

Skræl æblerne, og riv dem groft.

Rør dem i dejen sammen med rosinerne.

Smelt lidt smør på en lille pande (ca. 18 cm i diameter) og kom ca. 2/3 dl dej på til en pandekage.

Steg i nogle min på hver side.

Fortsæt med resten af dejen; der bliver ca. 8 pandekager.

Server de lune æblepandekager med vaniljeis og små sprøde æblestykker.

 

Æblepandekager med rosiner


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
• Tortillas med tomatsalsa og ostGode madpandekager med en smagsoverhaling, så spred glæde ved middagsbordet. Server med...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os