Logo

Æbler bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Simpel opskift med bagte æbler. Måske kommer man i julestemning når der bruges marcinpan men hvis der skal bruges danske æbler kan retten laves helt fra august til maj hvor det er æblesæson.

 

6 Personer

6 faste æbler
50 g marcipanmasse
50 g smør
25 g hasselnødder
3 spsk rosiner
¼ liter piskefløde

Vask og tør æblerne, fjern stilkene og udhul æblerne fra den ende, hvor blomsten sidder. Stil æblerne i et smurt ovnfast fad.
Tag 6 nøddekerner fra og hak resten. Bland dem med blødt smør, marcipan og rosiner og fyld æblerne. Bag dem 15-20 min. ved 210 gr. og server dem varme med en skål koldt flødeskum. Pynt med nøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her