Logo

Æble-pletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbler
125 g hvedemel
¼ tsk salt
2 spsk sukker
4 dl fløde
2 æg
25 g smeltet margarine
strøsukker
vanilje

Dejen røres sammen som en pandekagedej. Den bages i en smurt pletpande eller spejlægs-pande. Der hældes kun lidt dej i fordybningerne. En rå æblering lægges på og dækkes med dej, før pletterne vendes og bages lysebrune på begge sider. De serveres varme med sukker og Vanila eller kanel, sirup eller syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her