Logo

Æblepizza med græsk yoghurt og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Dej:
¼ pakke gær
2 ½ dl lunkent vand
1 spsk olie
en knivspids salt
ca. 350 g hvedemel
 
Fyld:
2 dl æblemos
4 æbler
25 g smeltet smør
½ dl (30 g) pinjekerner
 
Tilbehør:
4 dl græsk yoghurt
1 dl akaciehonning
*

 
Gæren røres ud i vandet, og olie og salt tilsættes.
Melet røres i lidt efter lidt og dejen æltes godt.
Dejen stilles til hævning med et viskestykke over i 1 time.


Dejen rulles ud til en tynd, rund pizzabund og lægges på en bradepande med bagepapir.
Æblemosen smøres på bunden.
Æblerne udhules, men skrælles ikke og skæres i tynde runde skiver.

Æbleskiverne fordeles på pizzaen og pensles med smør.
Pinjekerner drysses over.


Bages 15-20 min. midt i ovnen ved 250ºC.
Pizzaen serveres lun med kold, græsk yoghurt og akaciehonning.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?