Logo

Æblepizza med græsk yoghurt og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

Dej:
1/4 pakke gær
2 1/2 dl lunkent vand
1 spsk olie
en knivspids salt
ca. 350 g hvedemel
 
Fyld:
2 dl æblemos
4 æbler
25 g smeltet smør
1/2 dl (30 g) pinjekerner
 
Tilbehør:
4 dl græsk yoghurt
1 dl akaciehonning
*

 
Gæren røres ud i vandet, og olie og salt tilsættes.
Melet røres i lidt efter lidt og dejen æltes godt.
Dejen stilles til hævning med et viskestykke over i 1 time.


Dejen rulles ud til en tynd, rund pizzabund og lægges på en bradepande med bagepapir.
Æblemosen smøres på bunden.
Æblerne udhules, men skrælles ikke og skæres i tynde runde skiver.

Æbleskiverne fordeles på pizzaen og pensles med smør.
Pinjekerner drysses over.


Bages 15-20 min. midt i ovnen ved 250ºC.
Pizzaen serveres lun med kold, græsk yoghurt og akaciehonning.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblefisk - Marie'sAf butterdej kan der nemt bages æblefisk. Rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer....
• Marengspie med æblerSå god som denne citrus-æblepie er, bliver den snart en storfavorit. Server den varm eller...
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
• Stikkelsbær sneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os