Logo

Æblepizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
75 g margarine
1 ½ dl mælk
¼ pk. gær
1 æg
1 spsk sukker
¼ tsk salt
375 g hvedemel
 
Fyld:
1 dl abrikosmarmelade
4 æbler
25 g smeltet smør
1 dl rosiner
1 tsk kanel
1 spsk perlesukker
 
Margarinen smeltes og mælken hældes i.

Mælkeblandingen hældes i en skål.
Når mælkeblandingen er lun, smuldres gæren i.
Æg, sukker og salt tilsættes.
Melet æltes i lidt efter lidt.
Dejen stilles til hævning med et viskestykke over i 1 time.
Dejen rulles ud til den er ½ cm tyk.
Lægges på en bradepande med bagepapir.
Abrikosmarmeladen smøres på bunden.
Æblerne udhules og skæres i tynde skiver.
Æblerne lægges på og pensles med smør.

Rosiner, kanel og perlesukker drysses over.
Bages ca. 20 min. på midterste rille ved 225ºC.
Pizzaen serveres lun med vaniljeis eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her