Logo

Æble-pindsvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 halve æbler, kogt til kompot
15 skoldede, smuttede mandler
100 g overtrækschokolade
2 dl piskefløde, pisket til skum

Skoldede, smuttede mandler flækkes og snittes på langs i smalle strimler, der ristes på tør pande, til de er gyldne. Æblerne lægges med den buede side op. Overhældes med den smeltede chokolade. Mandlerne stikkes i. Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtfyldt marengsOverrask med disse lette marengsreder, som kan forberedes længe før servering og fyldes...
• Smørkage af wienerbrødsdejKage vækker altid glæde, og med denne klassiske smørkage får du hele 10 stykker
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtfyldt melon med mandelflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os