Logo

Æbler bagt med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 Personer

2 æbler
35 g hasselnøddekerner
1 spsk honning
2 tsk citronsaft
10 g smør

Udstik kernehusene på æblerne. Rør hakkede nøddekerner med honning og citronsaft og fyld det i de udhulede æbler. Stil dem i et smurt ovnfast fad og læg små smør klatter over.
Sæt dem i ovnen ved 175ºC i ca. 20 min. Server med flødeskum.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?