Logo

Æbler bagt med nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

lækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen. Retten skal naturligvis serveres varm og eventuelt med en kugle vaniljeis der får lov til at smelte lidt på toppen af æblerne.

 

2 Cox Orange æbler
50 g blød nougat
100 g marcipan
lidt sukker
 
Æblerne deles i halve og kærnehuset fjernes.
Fjern lidt ekstra æblekød så hullet bliver stort nok til fyld.
Riv nougat og marcipan groft og fyld det i æblerne.
Drys æblerne med sukker og bag dem ved 200°C i ca. 15 min.


Server med god vanilje is der får lov at smelte lidt på toppen af æblerne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekoteletter surprise + OstemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med chantillycremePrøv denne lækre kage med blommer og chantilly creme næste gang du har gæster. En...
• Marinerede jordbær med mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LammemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!