Logo

Æbler bagt med nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

lækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen. Retten skal naturligvis serveres varm og eventuelt med en kugle vaniljeis der får lov til at smelte lidt på toppen af æblerne.

 

2 Cox Orange æbler
50 g blød nougat
100 g marcipan
lidt sukker
 
Æblerne deles i halve og kærnehuset fjernes.
Fjern lidt ekstra æblekød så hullet bliver stort nok til fyld.
Riv nougat og marcipan groft og fyld det i æblerne.
Drys æblerne med sukker og bag dem ved 200°C i ca. 15 min.


Server med god vanilje is der får lov at smelte lidt på toppen af æblerne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitrusisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer fyldt med chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrusisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os