Logo

Æbler bagt med nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen. Retten skal naturligvis serveres varm og eventuelt med en kugle vaniljeis der får lov til at smelte lidt på toppen af æblerne.

 

2 Cox Orange æbler
50 g blød nougat
100 g marcipan
lidt sukker
 
Æblerne deles i halve og kærnehuset fjernes.
Fjern lidt ekstra æblekød så hullet bliver stort nok til fyld.
Riv nougat og marcipan groft og fyld det i æblerne.
Drys æblerne med sukker og bag dem ved 200°C i ca. 15 min.


Server med god vanilje is der får lov at smelte lidt på toppen af æblerne.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?