Logo

Æbler i yoghurtcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 Personer

4 æbler
½ l vand
2 spsk sukker
2 æggeblommer
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
2 dl yoghurt
2 dl piskefløde
8 makroner
1 spsk mandler

De skrællede æbler halveres og dampes møre i let sukkerlage og afkøler. De halve æbler lægges i et fad på hver sin makron.

Æggeblommer, sukker og vaniljesukker røres godt før den piskede fløde blandet med yoghurt vendes i.

Hældes over æblerne og drysses med mandler.


Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?