Logo

Æbler i yoghurtcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 Personer

4 æbler
1/2 l vand
2 spsk sukker
2 æggeblommer
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
2 dl yoghurt
2 dl piskefløde
8 makroner
1 spsk mandler

De skrællede æbler halveres og dampes møre i let sukkerlage og afkøler. De halve æbler lægges i et fad på hver sin makron.

Æggeblommer, sukker og vaniljesukker røres godt før den piskede fløde blandet med yoghurt vendes i.

Hældes over æblerne og drysses med mandler.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetarteletter med hvid chokolademousse og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os