Logo

Æblerskiver med øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
15 stk

125 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
1 tsk sukker
¼ tsk salt
1 tsk vaniljesukker
1 ½ dl sødmælk
½ dl øl
3 æggeblommer
50 g smeltet margarine
3 stiftpiskede æggehvider
50 g margarine til bagningen
strøsukker og syltetøj.

Hvedemel, bagepulver og krydderier sigtes sammen og røres med mælken til jævning. øl og æggeblommer tilsættes. Lige før bagningen blandes margarine i. Æggehviderne vendes i med let hånd. Panden varmes.
I hvert hul dryppes lidt smeltet fedtstof, og hullet fyldes ¾ med dej. Æbleskiverne vendes, når de er faste i bunden, og bages ved jævn varme ca. 8 min. De vendes ofte med en gaffel. De serveres, varme med strøsukker og syltetøj. De kan lægges i bradepanden og varmes lige før serveringen i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 10 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?