Logo

Æble-risbudding i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
325 g ris
6 dl mælk
250 g kvark
4-6 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
2 dl rosiner
500 g syrlige æbler
1 spsk smør
½ dl rom
       
Kom ris og mælk i den gennemfugtede stegeso.
Kog det ved 170ºC i ca. ½ time.
Tilsæt sukker, rosiner, kvark og vaniljesukker, der er rørt sammen.
Bland tynde æblesnitter i. bag buddingen ved 200ºC i ca. 1 time.
Skulle æblerne have saftet så meget at buddingen er for tynd, kan den
koges yderligere uden låg ved 150ºC, til den er passende i konsistensen.
Hæld rommen over buddingen ved anretningen og spis den varm eller
lunken.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?