Logo

Æbletærte - Æblekage med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
3 dl hvedemel
2 dl sukker
100 g margarine
1 tsk bagepulver
æbler
kanelsukker
 
Blødgør margarinen med sukkeret (en mikroovn er ok).
Tilsæt æggene.
Bland bagepulver og hvedemel, og tilsæt det.
Hæld dejen i en smurt springform og glat den ud.
Skræl æblerne og skær dem i både.
(Fra papirstynde til normale, giver ret forskelligt resultat, find ud af hvad du selv foretrækker.)
Tryk bådene ned i dejen, så tæt som muligt.
Drys med kanelsukker og bag ved 220ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblenougatis med lunt tilbehørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordnøddeis med karamelsouce og småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblenøddedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os