Logo

Æbletærte - Æblekage med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
3 dl hvedemel
2 dl sukker
100 g margarine
1 tsk bagepulver
æbler
kanelsukker
 
Blødgør margarinen med sukkeret (en mikroovn er ok).
Tilsæt æggene.
Bland bagepulver og hvedemel, og tilsæt det.
Hæld dejen i en smurt springform og glat den ud.
Skræl æblerne og skær dem i både.
(Fra papirstynde til normale, giver ret forskelligt resultat, find ud af hvad du selv foretrækker.)
Tryk bådene ned i dejen, så tæt som muligt.
Drys med kanelsukker og bag ved 220ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her