Logo

Æbletærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 Personer

Dej:
150 g hvedemel
120 g blødt smør
50 g knuste digestive kiks
85 g sukker
1 æggeblomme
1 spsk vand
Fyld:
3 - 4 store æbler
1 spsk sukker
1 spsk stødt kanel
25 g rosiner
Tilbehør: piskefløde

Dej: Alle ingredienser til dejen blandes og æltes til en smidig dej.
Rul halvdelen af dejen ud og fordel den i en smurt tærteform.
Stil den koldt, mens fyldet tilberedes.
Fyld: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.
Læg æblerne på dejbunden, drys med sukker og kanel og fordel rosinerne over.
Smuldr resten af dejen over fyldet.
Bag tærten ved 200ºC i 25 min. og server den lun med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
• Salmonellafri koldskål med papayaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gooseberry jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os