Logo

Jordbærkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frosne jordbær
1 l kærnemælk
⅔ spsk sukker
 
Først blendes jorbærene til en lind grød. Dernæst tilsættes
kærnemælk og sukker og hele blandingen blendes til mere og voila -
jordbærkoldskål.
 
Tips: Spises rent, med ander hele frugter og/eller kammerjunker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her