Logo

Jordbærkoldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 pasturiserede æggeblommer
1 lille håndfuld sukker
500 g jordbær
1 liter øko kærnemælk
 
Kom æggene sammen med sukkeret i en blender og blend i ca 2 min.

Kom så jordbærrene i og blend yderligere i nogle min, indtil det får et skummende udsende.
Kom så kærnemælken i.
Kan pyntes med vaniljekrydret flødeskum 

 
Tips: Kærnemælken må gerne piskes i med en håndpiskeris, så ikke al luften bliver slået ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her