Logo

Jordbærkoldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 pasturiserede æggeblommer
1 lille håndfuld sukker
500 g jordbær
1 liter øko kærnemælk
 
Kom æggene sammen med sukkeret i en blender og blend i ca 2 min.

Kom så jordbærrene i og blend yderligere i nogle min, indtil det får et skummende udsende.
Kom så kærnemælken i.
Kan pyntes med vaniljekrydret flødeskum 

 
Tips: Kærnemælken må gerne piskes i med en håndpiskeris, så ikke al luften bliver slået ud.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin med kakifrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret is-parfait der tilberedes uden brug af ismaskineParfait opskrift - du får en nem og hurtig is, der kan kombineres som du lyster. Perfekt...
• BananisIs er altid populært, især om sommeren. Her laves isen med banan, fløde, mørk chokolade og...
• Appelsin med kakifrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os