Logo

Jordbærkoldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 pasturiserede æggeblommer
1 lille håndfuld sukker
500 g jordbær
1 liter øko kærnemælk
 
Kom æggene sammen med sukkeret i en blender og blend i ca 2 min.

Kom så jordbærrene i og blend yderligere i nogle min, indtil det får et skummende udsende.
Kom så kærnemælken i.
Kan pyntes med vaniljekrydret flødeskum 

 
Tips: Kærnemælken må gerne piskes i med en håndpiskeris, så ikke al luften bliver slået ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her