Logo

Jordbærkoldskal med rugknas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærkoldskal med rugknas

 

Brug en rest tørt rugbrød til lækkert knas til den sommerlige koldskål.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 10 min.

 

#

Koldskål:

150 g jordbær

200 g græsk yoghurt

200 g kærnemælk

½ spsk rørsukker

½ tsk vaniljesukker

 

Knas:

50 g rugbrød

15-25 g hasselnødder

½ spsk sukker

*

Rens jordbærrene.

Blend græsk yoghurt og kærnemælk sammen med rørsukker, vaniljesukker og lidt over halvdelen af jordbærrene.

Sæt koldskålen i køleskabet.

 

Skær rugbrødet i bittesmå terninger, og hak nødderne groft.

Bland rugbrød og nødder med sukker, og rist det på en tør pande under omrøring.

Rør til det bliver gyldent (8-10 min), bred det ud på et stykke bagepapir, og lad det afkøle.

 

Server koldskålen i små skåle eller glas med et drys rugknas og resten af de friske bær.

 

TIPS: Du kan lave en større portion rugknas, og opbevare det i et glas med låg.

 

Jordbærkoldskal med rugknas

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?