Logo

Æbletærte med låg og Cremefine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Til 4 personer)

150 g smør
240 g hvedemel
125 g sukker
2 tsk vanilje
1 æg
1-2 spsk vand
3-4 æbler skåret i tern
2 dl rosiner
1 spsk sukker
1 tsk kanel
1 æg
250 ml Cremefine til Piskning

Smuldr smørret i melet og tilsæt sukker og vanilje.
Saml dejen med æg og vand og lad den hvile i køleskab i en times tid.
Vend æbler, rosiner, sukker og kanel sammen i en skål.
Del dejen i to og rul ud, så de passer i en tærteform (ca 22-24 cm i diameter).
Beklæd tærteformen med den ene del dej og tryk den godt op i kanten.
Fordel æblefyldet og læg den anden del dej over som låg.
Tryk godt sammen i kanten og pensl med det sammenpiskede æg.
Bag i en 200°C varm ovn i ca 35 min.
Pisk Cremefine til Piskning til skum og server det til den lune æbletærte.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun æblekage med makroner og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærdessert med chokoladePrøv denne blåbærdessert med blandt andet mandler og chokolade. Desserten er rigtig let at...
• Minestrone + OstesandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os