Logo

Æbletærte med makronmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g æbler helst madæbler
1/2 dl vand
30 g sukker
2 stk æggehvider
100 g flormelis
50 g makroner
1/2 dl Cheasy fraiche 9%
1 spsk Vanilla
 
Ovnen varmes til 225ºC.
Æblerne skylles, deles og kernehuset fjernes.
Æblerne skæres i tynde både og lægges taglagt i en smurt tærteform.
Der hældes lidt vand ved, så bunden er dækket.
Sukker drysses over. Æblerne bages i 10 min., tages ud og ovnen skrues ned til 200ºC.
Æggehvider piskes stive med flormelis.
Makroner knuses og vendes forsigtig i hviderne.
Marengs fordeles henover æblerne.
Bages i ovnen i 8 min, til overfladen er gylden.
Serveres varm med en klat kold Cheasy fraiche rørt med vanilla.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med æbler i lavendelhonningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med ingefær og marengslagDet søde punktum er en let, syrlig og krydret rabarberdessert
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os