Logo

Abrikoser under sabayonnedække

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes varm.

 

4-8 friske abrikoser
4 æggeblommer
½ dl sukker
1 dl hvidvin
½ dl frugtllkør

Skær abrikoserne i tynde skiver og fordel dem i 4 ovnfaste portionsskåle eller tallerkener.


Bland æggeblommer, sukker, vin og frugtlikør i en metalskål.

Pisk blandingen i kogende vandbad til den bliver tyk. Den må ikke koge.

Hæld saucen over abrikoserne og stil dem i en 300ºC varm ovn et par min til de har fået fin farve.

 

Tag skålene ud og servér den varme dessert med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her