Logo

Abrikoser under sabayonnedække

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes varm.

 

4-8 friske abrikoser
4 æggeblommer
1/2 dl sukker
1 dl hvidvin
1/2 dl frugtllkør

Skær abrikoserne i tynde skiver og fordel dem i 4 ovnfaste portionsskåle eller tallerkener.


Bland æggeblommer, sukker, vin og frugtlikør i en metalskål.

Pisk blandingen i kogende vandbad til den bliver tyk. Den må ikke koge.

Hæld saucen over abrikoserne og stil dem i en 300ºC varm ovn et par min til de har fået fin farve.

 

Tag skålene ud og servér den varme dessert med det samme.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
• Creme bruléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskesouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os