Logo

Abrikoser under sabayonnedække

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes varm.

 

4-8 friske abrikoser
4 æggeblommer
½ dl sukker
1 dl hvidvin
½ dl frugtllkør

Skær abrikoserne i tynde skiver og fordel dem i 4 ovnfaste portionsskåle eller tallerkener.


Bland æggeblommer, sukker, vin og frugtlikør i en metalskål.

Pisk blandingen i kogende vandbad til den bliver tyk. Den må ikke koge.

Hæld saucen over abrikoserne og stil dem i en 300ºC varm ovn et par min til de har fået fin farve.

 

Tag skålene ud og servér den varme dessert med det samme.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?