Logo

Abrikoser med sveskecoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

  Abrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give hinnanden et ektra pift. Denne opskrift skal bare opleves.

 

1 dåse abrikoser
1 dl vand
1 dl sukker
150 g henkogte svesker
2 spsk citronsaft
2 spsk kartoffelmel

Hæld væden fra abrikoserne og læg dem på et fad.

 

Bring vand og sukker i en gryde.

 

Tilsæt svesker og citronsaft.

 

Småkog 3 minutter.

 

Rør kartoffelmel ud i lidt vand. Hæld i gryden.

 

Kog 1 minut under konstant omrøring.

 

Køl af og hæld over abrikoserne.

 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Eksotisk frugtsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
• Friske figner med mascarponecremeDen enkle dessert består af friske figner med mascarponecreme - prøv den. Find flere gode...
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os