Logo

Abrikoser med sveskecoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

  Abrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give hinnanden et ektra pift. Denne opskrift skal bare opleves.

 

1 dåse abrikoser
1 dl vand
1 dl sukker
150 g henkogte svesker
2 spsk citronsaft
2 spsk kartoffelmel

Hæld væden fra abrikoserne og læg dem på et fad.

 

Bring vand og sukker i en gryde.

 

Tilsæt svesker og citronsaft.

 

Småkog 3 minutter.

 

Rør kartoffelmel ud i lidt vand. Hæld i gryden.

 

Kog 1 minut under konstant omrøring.

 

Køl af og hæld over abrikoserne.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatis med kiwipuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastilla med sølvbedebladeEn pastilla er en traditionel orientalsk ret, som er meget yndet i Grækenland, i Tyrkiet...
• Nougatis med kiwipuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os