Logo

Abrikoser med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikoser med mascarponeer en dessert med italiensk islæt, her er en dessert som sammen både det søde og friske i et. Denne dessert kan anbefaldes efter osten eller som en hurtigt og let anretning til eftermiddagen på altanen.

 

 

½ kg friske abrikoser
100 g mascarpone
Friske mynteblade

Pistacienødder 

Del abrikoserne i halve og fjern stenene.

 

Fordel mascarpone i hulningen fra stenene og luk abrikoserne sammen om cremen.

 

Pynt af med hakkede pistacienødder og  mynteblade.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her