Logo

Abrikoser med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikoser med mascarponeer en dessert med italiensk islæt, her er en dessert som sammen både det søde og friske i et. Denne dessert kan anbefaldes efter osten eller som en hurtigt og let anretning til eftermiddagen på altanen.

 

 

1/2 kg friske abrikoser
100 g mascarpone
Friske mynteblade

Pistacienødder 

Del abrikoserne i halve og fjern stenene.

 

Fordel mascarpone i hulningen fra stenene og luk abrikoserne sammen om cremen.

 

Pynt af med hakkede pistacienødder og  mynteblade.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smedens ferskensorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på FrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød omelet med kumquats, korender og rosa peber iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesouffle i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os