Logo

Abrikoser med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

 Abrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og eventuelt tages med på picnic eller nyde på terrassen med lidt forfriskende vanilie is til.

 

850 g henkogte halve abrikoser
1 dl nøddekerner
3 æggehvider
1 dl sukker
 
Lad abrikoserne dryppe af.

Læg dem i et fad.

Hak nødderne groft og drys dem over abrikoserne.

Varm dem i mikroovn ved effekt høj i 2 min.

Pisk æggehviderne meget stive og pisk sukkeret i.

Bred marengsmassen over abrikoserne

Lad desserten stå i 5 min i mikroovn til den er gylden.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune skovjordbær med mandel-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærmuffins med vaniljesauceBlåbærmuffins er lette at lave og passer til mange lejligheder. Prøv dem til brunch,...
• Mississipi Mud PieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune skovjordbær med mandel-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os