Logo

Abrikosfryd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikosfryd er en dejlig abricos tærte der virkelig viser abricoserne som skønne væsen frem.

 

750 g modne abrikoser
1 1/4 dl råsukker
1 tsk kanel
Saft af 1/2 citron

Dej:
2 dl fuldkornshvedemel
50 g smør
4 spsk koldt vand
1/2 dl kvark

Abrikoserne halveres og stenene fjernes. Frugten blandes med kanel, sukker og citronsaft og fordeles i en tærteform. Smør og kvark smuldres sammen med melet og samles ved hjælp at et par spsk koldt vand. Dejen stilles i køleskabet i 30 minutter og rulles derefter ud som et låg, der passer til tærten. Dejen anbringes over frugten i formen og prikkes med en gaffel. Bages i ca. 40 minutter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos is med chokoladeAbrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din...
• KirsebærbægerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikos is med chokoladeAbrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os