Logo

Abrikosfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikosfromage er for dig som vil lave en anderledes fromage, som indeholde en stor del sødme - en dejlig dessert som altid bliver vel modtaget

 

125 g tørrede abrikoser
2 dl vand
85 g sukker
4 blade husblas
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider
Pynt:
flødeskum
abrikoser
evt. revet chokolade

De skyllede abrikoser udblødes i vandet 1/2-1 døgn.

8 hele abrikoser tages fra til pynt.

Resten pureres og smages til med sukker.

Husblasen udblødes et par minutter i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i pureen.

Når pureen begynder at blive jævn, blandes først flødeskummet, dernæst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Fromagen hældes i en skål og stilles koldt.

Før serveringen pyntes desserten med flødeskumstoppe og hele abrikoser. Revet chokolade kan drysses over.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Husalfens jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanillecremeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig æbletærte - opskrift på en nem tærte med æbler og abrikosNår lækkersulten melder sig eller der kommer uventede gæster, er det godt at have en rulle...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os