Logo

Abrikosis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikosis  er en dejlig sød dessert, der passer til mange lejligheder. Så står du og skal lave middag til nogle du vil impornere så er Abrikosis, noget du bør overveje.

 

4 store appelsiner

2 dl tørrede abrikoser

2 dl flødeskum

1 æg

1 spsk sukker

2 æggehvider

 

Skær appelsinerne igennem på langs og tag forsigtigt frugtkødet ud af skallerne med en kniv.

Saften fra appelsinerne bru­ges til at udbløde abrikoserne i, der koges møre i ca. 10 minutter.

Mosen skal finde­les - gerne med stavblender eller på blen­der - med flødeskummet, æg og sukker.

Mosen vendes forsigtigt med de stivpi­skede hvider og kommes i appelsinskal­lerne, der er rensede for det resterende frugtkød.

Stil dem i fryseren, og server dem med drys af hakket nødder eller chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûlée med clementinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med mandler og marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen-flambée En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulée med appelsinsmag 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os