Logo

Abrikosmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikosmousse


1 ds abrikoser (450 g)
4 æg
50 g sukker
4 blade husblas
50 g mandler
1½ dl piskefløde
*


Hak abrikoserne fint og bland dem med halvdelen af lagen fra dåsen.

Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.

Bland abrikosmosen i.

Læg husblasen i koldt vand.

Smelt den i vandbad.

Hæld den i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres.

Bland finthakkede mandler i.

Vend derefter først stiftpiskede æggehvider i, så flødeskum.

Hæld det i en skål eller i portionsglas.

Pynt med flødeskum og hakkede mandler.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her