Logo

Abrikosmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikosmousse


1 ds abrikoser (450 g)
4 æg
50 g sukker
4 blade husblas
50 g mandler
1½ dl piskefløde
*


Hak abrikoserne fint og bland dem med halvdelen af lagen fra dåsen.

Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.

Bland abrikosmosen i.

Læg husblasen i koldt vand.

Smelt den i vandbad.

Hæld den i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres.

Bland finthakkede mandler i.

Vend derefter først stiftpiskede æggehvider i, så flødeskum.

Hæld det i en skål eller i portionsglas.

Pynt med flødeskum og hakkede mandler.





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos-appelsintrifli med flødeostecremeDesserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
• Marengsroulade med abrikoscremeDenne roulade er nem at tilberede og smager himmelsk. Erstat evt. abrikoserne med tørrede...
• Abrikos-appelsintrifli med flødeostecremeDesserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
• CitrusisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os