Logo

Abrikosparfait med melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikosparfait med melon


# Ingredienser:

2 ds abrikoser
1,5 dl konc. appelsinjuice
2-3 spsk orangelikør
2 æggeblommer
1 dl sukker
2,5 dl piskefløde
2 dl cremefraiche 18%
1 cantaloupmelon (evt. anden)
citronmelisse/mynte
*


Afdryp abrikoserne og purér juice og likør heri.
Pisk æg luftige med sukkeret og kom det i abrikosmassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den i sammen med cremefraiche.
Hældes i tærteform (24 cm.), dækkes med plastfolie og fryses ned, natten over.
Tages op 1/2 time før servering.
Skræl melon og fjern kernerne.
Skær melonkødet i kugler som lægges på abrikosisen.
Pynt med friske grønne blade af citronmelisse eller mynte.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marcipan-is med kirsebærEn flødeis med marcipan og friske, danske kirsebær
• Koldskål-shake med grillede jordbærEr der gang i grillen, er det værd at prøve grillede jordbær. Som lækker dessert serveret...
• Hjemmelavet is med blåbær og lakridsInspireret af den klassiske regnbueis har vi lavet en stribet parfait-is med hvid...
• Jordbærtirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os