Logo

Abrikosparfait med melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikosparfait med melon


# Ingredienser:

2 ds abrikoser
1,5 dl konc. appelsinjuice
2-3 spsk orangelikør
2 æggeblommer
1 dl sukker
2,5 dl piskefløde
2 dl cremefraiche 18%
1 cantaloupmelon (evt. anden)
citronmelisse/mynte
*


Afdryp abrikoserne og purér juice og likør heri.
Pisk æg luftige med sukkeret og kom det i abrikosmassen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den i sammen med cremefraiche.
Hældes i tærteform (24 cm.), dækkes med plastfolie og fryses ned, natten over.
Tages op 1/2 time før servering.
Skræl melon og fjern kernerne.
Skær melonkødet i kugler som lægges på abrikosisen.
Pynt med friske grønne blade af citronmelisse eller mynte.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret is-parfait der tilberedes uden brug af ismaskineParfait opskrift - du får en nem og hurtig is, der kan kombineres som du lyster. Perfekt...
• Vandmelon- og hindbæris på pindeLav dine egne ispinde med masser af frugt og mindre sukker. Det er nemt, og hvis du ikke...
• IsIs er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os