Logo

Abrikospuré med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Madopskrift billede


225 g tørrede abrikoser
50 g råsukker
Reven skal af 1/2 citron
2 tsk citronsaft
Makroner:
1 æggehvide
40 g malede mandler
40 g valsede havregryn
50 g sukker
*
Sæt abrikoserne i blød natten over i koldt vand.

Kog abrikoserne næsten møre i det vand de er sat i blød i.

Tilsæt sukker og lad det smire 2-3 minutter.

Tilsæt citronskal og saft og purer det i en blender til det er jævnt.

Makroner: Pisk æggehviden stiv og fold resten af ingredienserne i.

Fyld dejen i en sprøjtepose og tryk små klatter ud på smurt og melet bagepapir på en bageplade.

Bag i ovnen ved 180ºC ca. 20 minutter til de har fået lidt farve.

Anret makronerne på et fad.

Hæld abrikospureen i midten og glat den med et paletkniv.

Drys flækkede mandler over og lad desserten trække i køleskabet mindst 1 time.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkage - rabarbertærte, med marcipanDenne lækre forårstærte kan serveres kagen lun eller afkølet med flødeskum til. En sød...
• Flødeis med marcipan og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RosmarinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage - rabarbertærte, med marcipanDenne lækre forårstærte kan serveres kagen lun eller afkølet med flødeskum til. En sød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os