Logo

Abrikosrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikosrand er dejlig alternativ dessert, når men lige mangler noget inspiration til aftens gæster.



1 dåse henkogte abrikoser, ca. 450 g
4 blade husblas
1,5 dl abrikoslage
1 spsk citronsaft
3 spsk sukker
2,5 dl piskefløde, pisket til skum
*
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp, 1 ½ dl abrikoslage, citronsaft og sukker røres i.

Fløden piskes ikke for stiv.

Husblasopløsningen hældes i på en gang og røres roligt om deri.

En randform skylles i koldt vand. Fromagen fyldes i og stilles koldt.

Ved serveringen løsnes randen i kanten med en kniv (dyppes evt. et øjeblik i varmt vand) og vendes ud på et fad og  abrikoserne lægges i kanten. alternativt kan man lave dem portions anrettet i mindre glas, som toppes af med abrikoser og en lille smule abrikoslage. 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her