Logo

Abrikosrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikosrand er dejlig alternativ dessert, når men lige mangler noget inspiration til aftens gæster.



1 dåse henkogte abrikoser, ca. 450 g
4 blade husblas
1,5 dl abrikoslage
1 spsk citronsaft
3 spsk sukker
2,5 dl piskefløde, pisket til skum
*
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp, 1 1/2 dl abrikoslage, citronsaft og sukker røres i.

Fløden piskes ikke for stiv.

Husblasopløsningen hældes i på en gang og røres roligt om deri.

En randform skylles i koldt vand. Fromagen fyldes i og stilles koldt.

Ved serveringen løsnes randen i kanten med en kniv (dyppes evt. et øjeblik i varmt vand) og vendes ud på et fad og  abrikoserne lægges i kanten. alternativt kan man lave dem portions anrettet i mindre glas, som toppes af med abrikoser og en lille smule abrikoslage. 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StenbidermousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekageGammeldags æblekage, som mormor serverede den, med hjemmeristet sød rasp og rigeligt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os