Logo

Abrikosris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikosris er spændende  måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.


1 stort løg
1 spsk olie
240 gram basmati eller parboiled ris
5 dl grønsagsbouillon
1-2 tsk masala
100 gram usvovlede halverede abrikoser

Løget hakkes fint, og svitses i olie - dog uden at de tager farve.
Risene svitses med et kort øjeblik.
Bouillon, masala og abrikoser røres i.
Simre under låg i ca. 12 minutter, trækker herefter i yderlig ca. 12 minutter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Babaco-kompotBabaco-kompot kan serveres med kokos eller ingefæris eller i surmælksprodukter til...
• Luksusrødgrød med marcipan-skumRødgrød er en sommerklassiker, som falder i god jord hos ung som gammel. Rødgrød med fløde...
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os