Logo

Abrikosris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikosris er spændende  måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.


1 stort løg
1 spsk olie
240 gram basmati eller parboiled ris
5 dl grønsagsbouillon
1-2 tsk masala
100 gram usvovlede halverede abrikoser

Løget hakkes fint, og svitses i olie - dog uden at de tager farve.
Risene svitses med et kort øjeblik.
Bouillon, masala og abrikoser røres i.
Simre under låg i ca. 12 minutter, trækker herefter i yderlig ca. 12 minutter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?